Sc GENERAL CONSTRUCT ALPIN
Contact Site map
undefined
Acasa
Servicii
Avantaje
Lucrari executate
Cariera

Un client multumit inseamna inca un client

- Sc. GENERAL CONSTRUCT ALPIN este o firma cu sediul in Bucuresti cu posibilitatea de deplasare pe intreg teritoriul tari si in afara lui pentru satisfacerea cerintelor clientilor sai.
-Dupa executarea mai multor lucrari in constructii executate cu success , am devenit o firma specializata in executarea lucrarilor care presupun lucru la inaltime prin tehnologia specifica de alpinism utilitar.
- Echipa este formata din alpinisti utilitari calificati in meseria de alpinisti utilitari cu o vasta experienta in domeniul constructiilor
- Echipamentele folosite sunt furnizate de producatori autorizati cu certificate de conformitate fiind de o calitate foarte buna .Tehnologia folosita pentru lucrarile la inaltime si in constructii este de ultima generatie dand un randament deosebit (folosindu-se pompe Wagner electrice, puternice) peste 2000 mp/ zi si alte scule profesionale.
-Prin folosirea tehnologiei de lucru si a echipamentelor specifice de alpinism utilitar se reduce costul si timpul de executie a lucrarilor.
- Calitatea lucrarilor realizate si experienta firmei s-a materializat prin cresterea numarului de clienti ( vezi pag. lucrari executate ) si a unor noi servicii oferite la cererea clientilor atat persoanelor fizice cat si celor juridice pentru a acoperi o gama cat mai mare de service si o buna calitate a lor.
-Securitatea lucrului la inaltime cu ajutorul corzilor este foarte buna datorita faptului ca se respecta protectia munci si se lucreaza in doua corzi , neinregistrandu-se de la infintarea firmei nici un incident. Firma noastra va ofera consultanta gratuita si garantie contractuala pentru lucrarile preluate complet.
-FIRMA GENERAL CONSTRUCT ALPIN VA ASIGURA DE PROFESIONALISM DIN PARTEA ANGAJATILOR SI A FIRMEI, EXECUTIE RAPIDA,O COLABORARE BUNA CU EXECUTANTUL SI SERIOZITATE.

Noutati - SW Umwelttechnik Corbi Mari
Executarea lucrarilor de curatare si vopsitorie doua straturi,
silozuri si tabla siloz
Suprafata executata 2000mp
ALPINISM UTILITAR

 
Servicii
Zugraveli,vopsitorie,renovari fatade, .....

Avantaje
Avantajele lucrului la inaltime cu ajutorul corzilor ....

  Lucrari executate
Lucrari la Inaltime.....

GENERAL CONSTRUCT ALPIN srl ofera servicii de alpinism utilitar si industrial cu alpinisti utilitari: reparatii fatade, igenizare si curatenie, amplasari reclame, renovari constructii, lucrari la inaltime, in locuri greu accesibile, decopertari, spalari geamuri, tencuieli, gresie, faianta, vopsiri acoperisuri, izolatii, zugraveli, structuri beton, impamantari

 

MONTAJ PARCHET